Ervaar het belang van Bouw Informatie Modellen en Bouw Informatie Management (BIM) op 4 oktober tijdens de BIM Onderwijsdag
13 juli 2022 
1 min. leestijd

Ervaar het belang van Bouw Informatie Modellen en Bouw Informatie Management (BIM) op 4 oktober tijdens de BIM Onderwijsdag

Uniek platform voor BIM kennisoverdracht en netwerk

Het complexe bouwproces kan tegenwoordig niet zonder BIM. Een manier van samenwerken in de bouw die ondersteund wordt door slimme software en diensten met als beoogd resultaat een beter, slimmer en duurzamer gebouw en/of infra. BIM Onderwijs brengt de kennis over op zowel professionals als jong talent. Studenten, bedrijfsleven, onderwijs en overheid ontmoeten elkaar op de BIM Onderwijsdag 4 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. Een uniek platform om elkaar te ontmoeten en kennis te delen, waar je niet mag ontbreken.

Tal van partijen zijn bij de ontwikkeling en implementatie van de BIM werkmethodiek betrokken en de belangrijkste schakel in het succes, zijn de mensen die ermee werken. Goed opgeleide professionals. Daarom is BIM Onderwijs van groot belang en is de BIM Onderwijsdag een belangrijk evenement waarnaar elke jaar wordt uitgekeken.

De BIM Onderwijsdag brengt alle relevante partijen rond BIM samen. Software ontwikkelaars, kennisinstituten, overheid, bedrijfsleven en het reguliere onderwijs. En natuurlijk de studenten die de bouw van morgen als BIM professionals gaan verbeteren.

De BIM Onderwijsdag van 4 oktober aanstaande is een unieke gelegenheid om deze doelgroepen te bereiken met kennis en te netwerken. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het wordt weer een dag als vanouds: veel interactie, presentaties, paneldiscussies, netwerkmomenten en kennismaking met producten en diensten rond het Bouw Informatie Model en Bouw Informatie Management. Het is een uitgelezen gelegenheid om uw kennis te delen en u te profileren als een belangrijke schakel in het BIM proces. 

 De BIM Onderwijsdag heeft als doel:

  1. De kennisoverdracht te bevorderen door via partners praktijkvoorbeelden te presenteren.
  2. Te verbinden voor een betere aansluiting op elkaar.
  3. BIM gekwalificeerde studenten en professionals te enthousiasmeren en bewust te maken.
  4. De doorstromers en zijinstromers te bevorderen. 
  5. Kennis te ontwikkelen.

Er is nog één partnerplek beschikbaar, doe mee!

Zoek je als bedrijf een podium voor je verhaal? Wil je ook studenten, de professionals van de bouw van morgen laten kennismaken met je BIM producten of diensten? Er is nog 1 partner plek vrij. Neem dan direct contact met ons op. 

Je kunt contact opnemen met Delano Kenepa (06-34738609) voor meer informatie over een BIM Onderwijs partnerschap en daarmee ook de BIM Onderwijsdag deelname.

Bezoek tevens de websites bimonderwijs.nl en bimonderwijsdag.nl voor meer informatie over de BIM Onderwijsdag, de sprekers en de informatiemarkt.

 

Over de schrijver
De BIM Onderwijs redactie plaatst content namens de eigen organisatie en namens de partners.
Reactie plaatsen