Ervaar de laatste BIM ontwikkelingen tijdens de BIM Onderwijsdag op maandag 2 oktober
10 mei 2023 
1 min. leestijd

Ervaar de laatste BIM ontwikkelingen tijdens de BIM Onderwijsdag op maandag 2 oktober

Op maandag 2 oktober 2023 vindt de BIM Onderwijsdag plaats, een evenement waarbij het belang van Bouw Informatie Modellen en Bouw Informatie Management (BIM) centraal staat. Het congres biedt zowel professionals als jong talent de kans om meer te leren over BIM en hoe het bijdraagt aan een slimmere en duurzamere bouwsector. De BIM Onderwijsdag brengt alle relevante partijen rond BIM samen, waaronder software ontwikkelaars, kennisinstituten, overheid, bedrijfsleven en het reguliere onderwijs. Uiteraard ook studenten die de bouw van morgen als BIM professionals gaan verbeteren, zijn van harte welkom.

Het BIM gedachtegoed is binnen het onderwijs van groot belang voor het succes van de ontwikkeling en implementatie van de BIM werkmethodiek en daarom wordt elk jaar uitgekeken naar de BIM Onderwijsdag. Het evenement biedt veel interactie, presentaties, paneldiscussies, netwerkmomenten en kennismaking met producten en diensten rondom BIM. Dit is een uitgelezen kans om kennis te delen en je te profileren als de belangrijke schakel in het BIM proces.

De BIM Onderwijsdag heeft als doel de kennisoverdracht te bevorderen door onder andere via partner bedrijven en onderwijsinstellingen diverse praktijkvoorbeelden te presenteren. Door betrokken partijen te verbinden wordt gestreefd naar een betere aansluiting op elkaar en het opleiden van BIM gekwalificeerde studenten en professionals.

Wil je ook studenten en de professionals van de bouw van morgen laten kennismaken met je BIM producten of diensten? Er zijn nog enkele partner plekken vrij. Neem dan direct contact op met Delano Kenepa (06-34738609) voor meer informatie over de BIM Onderwijsdag deelname. Bezoek tevens de websites bimonderwijs.nl en bimonderwijsdag.nl voor naslagwerk van de afgelopen jaren. Mis deze kans niet om je kennis te delen, kennis op te halen, te netwerken en je te laten zien als interessante werkgever.Over de schrijver
De BIM Onderwijs redactie plaatst content namens de eigen organisatie en namens de partners.
Reactie plaatsen