Construsoft ondersteunt de bouwers van de toekomst
14 oktober 2021 
1 min. leestijd

Construsoft ondersteunt de bouwers van de toekomst

Construsoft hecht al jaren veel waarde aan de relatie met belangrijke partners in de educatieve sector. Als bedrijf vertegenwoordigen we veel bouwbedrijven en we merken dat de aansluiting van studenten met de praktijk soms een uitdaging kan zijn. En uitdagingen gaan we graag aan, daarom hebben we zelfs de functie van Accountmanager Educational in het leven geroepen, een collega die zich volledig richt op onderwijsinstellingen en de aansluiting met de praktijk. Daarmee zijn we de eerste softwareleverancier in de Benelux die dat doen!


In de afgelopen jaren hebben we veel gesprekken gevoerd met docenten, onderwijscoördinatoren, lesontwikkelaars en aanjagers in de bouw en educatieve sector. Uiteraard spreken we ook veel met studenten en bouwbedrijven en hebben we gekeken naar de knelpunten, en onze eigen rol in dit hele proces. De afgelopen tijd zijn er al mooie stappen gezet en wat ons betreft is dit nog maar het begin.

Graag delen we een aantal mooie resultaten met u in de bijgaande video. Natuurlijk hadden we u graag gesproken tijdens de BIM Onderwijsdag, maar nu deze niet doorgaat, delen we de resultaten op deze manier. En uiteraard komen we graag in contact op het moment dat u graag wilt aansluiten of wilt profiteren van de lijn die we reeds hebben ingezet. Dat kan in allerlei rollen zijn, bijvoorbeeld als docent, kennispartner of bouwbedrijf. En ja, daarvoor neemt u het beste contact op met onze Accountmanager Educational: Christophe Schunck via Construsoft of stuur een kort mailtje dat u interesse heeft naar BIM Onderwijs. Dan verbinden wij u met Construsoft.

Graag tot snel!

Over de schrijver
De BIM Onderwijs redactie plaatst content namens de eigen organisatie en namens de partners.
Reactie plaatsen