Staf Depla vertegenwoordigt BZK in BIM Onderwijsdag panel
26 maart 2021 
1 min. leestijd

Staf Depla vertegenwoordigt BZK in BIM Onderwijsdag panel

Alphen aan den Rijn  | 26-03-2021

Staf Depla vertegenwoordigt het Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties in het BIM Onderwijsdag panel

BIM belangrijk voor ons bouw onderwijs

Staf Depla is namens het Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties de eerste paneldeelnemer op de BIM Onderwijsdag. Het evenement wordt dit jaar op 4 oktober gehouden. “De BIM onderwijsdag is een belangrijk netwerk moment voor het onderwijs en het bedrijfsleven”, zegt Delano Kenepa van BIM Onderwijs. “En het is daarmee een belangrijk onderdeel om de doelen te behalen zoals het oplossen van het personeelstekort en de aansluiting binnen de bouwsector. Het is dan ook van belang dat het onderwijs en bedrijfsleven elkaar blijven opzoeken. Met de deelname van Depla onderstreept het ministerie het belang van het Bouw Informatie Model en Bouw Informatie Management (BIM) voor onze bouwopgave in de komende jaren,” aldus organisator Kenepa.

Digitaliseringstrajecten in de gebouwde omgeving

Staf Depla is een breed georiënteerde adviseur en bestuurder met een diverse en jarenlange ervaring in het publieke en politieke domein. Hij is strategisch adviseur met ervaring in digitaliseringstrajecten. Hij brengt vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties in kaart hoe de overheden meer gezamenlijk kunnen optrekken in de digitalisering van het werken aan de gebouwde omgeving.

Staf Depla

Staf Depla – Panel deelnemer namens BZK

BIM Onderwijsdag

De BIM Onderwijsdag verwelkomt Depla daarom graag op 4 oktober in het panel. Het panel dat onder meer  samenwerking bij de digitalisering van het bouwproces centraal zet. Organisator Delano Kenepa: “Het panel van experts op de BIM Onderwijsdag levert een belangrijke bijdrage. Met name voor het verhogen van ons kennisniveau en onze samenwerking in het onderwijs rondom BIM. Ik verwacht dat de heer Depla op 4 oktober ervaart hoe ver het onderwijs en bedrijfsleven al zijn maar ook hoeveel stappen er nog gezet moeten worden. We zullen met zijn visie en dat van het Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties vast weer een grote stap verder zetten.”

Over de schrijver
De BIM Onderwijs redactie plaatst content namens de eigen organisatie en namens de partners.
Reactie plaatsen