Gratis BIM tools voor studenten en docenten
03 april 2023 
1 min. leestijd

Gratis BIM tools voor studenten en docenten

Gratis BIM software?

Er zijn verschillende opties om met BIM te beginnen als je geïnteresseerd bent. Wist je namelijk dat BIMcollab hun oplossingen gratis aanbiedt aan scholen en universiteiten? Dit betekent dat studenten van over de hele wereld kosteloos kunnen oefenen met BIMcollab Cloud, ZOOM en de BCF Managers om de beste BIM-workflows te leren kennen.

Door studenten alvast de nieuwste BIM-software te leren, kun je hen een voorsprong geven op de arbeidsmarkt. Dus waar wacht je nog op? Laat je studenten alvast kennismaken met de state-of-the-art BIM-software.

Opties voor studenten

Ben jij een student en zou je graag binnen het BIMcollab-ecosysteem werken (bijvoorbeeld voor een project)? Dat kan! Er zijn drie opties voor samenwerking in teams:

1. Werk op Join voor kleine groepen studenten.
2. Vraag je leraar om een Edu space te krijgen. Hiermee kan je met zowel issuemanagement als ZOOM in grote groepen studenten werken.
3. Start met je eigen ZOOM student licentie (let op: je moet je elk schooljaar weer opnieuw registreren).

Je krijgt je gratis ZOOM student licentie door het formulier hieronder in te vullen. Vul je gegevens in en voeg een kopie van je studentenkaart toe om te beginnen.


Opties voor leraren en docenten

Ben je een leraar of docent bij een onderwijsinstelling? En zou je je studenten graag de mogelijkheid geven om met de BIMcollab producten te werken? Kijk eens naar de opties hieronder en ga ermee aan de slag.

1. Ontvang de gratis onderwijsomgeving BIMcollab Space (met volledige functionaliteit) inclusief ZOOM-licenties voor studenten.
2. Wil je graag een gratis persoonlijke ZOOM-licentie? Dit kan, zo lang het wordt gebruikt in het onderwijs.

Je ontvangt je BIMcollab Cloud Space (incl. ZOOM-licenties) of je gratis persoonlijke ZOOM-licentie door hieronder het formulier in te vullen. We nemen spoedig contact met je op.


Je kunt je inschrijven via het formulier op de BIMcollab pagina.


Over de schrijver
De BIM Onderwijs redactie plaatst content namens de eigen organisatie en namens de partners.
Reactie plaatsen