arrow_drop_up arrow_drop_down

BIM Onderwijs - Voor kennis en verbinding

BIM Onderwijs staat voor verbinding. Een community waar bouw gerelateerd onderwijs, bedrijfsleven en overheid met elkaar worden verbonden. 

BIM Onderwijs (in 2012 nog onder de naam BIMregister) is sinds 2012 dé hotspot voor BIM  kennis, netwerk, stageplekken en werk. Met de kennis vanuit de BIM Onderwijs activiteiten kan werkelijk waar iedereen zelfstandig een BIM professional worden. BIM Onderwijs is er om jou als student of professional te helpen groeien. Dit doen we door de beste BIM tips, trends en nieuwste kennis te delen via onze blogs, video's, evenementen en trainingen. Daarnaast is het onze missie het  bedrijfsleven te verbinden met het onderwijs in onze bruisende BIM Onderwijs Academy, BIM Onderwijsdag, BIM Studenten Battle, BIM Onderwijs Werkgroepen en helpen we desgevraagd onderwijsinstellingen met de BIM implementatie via BIM Onderwijs Support. 

Onze kernwaarden

Innovatie

Innovatief

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Samenwerking

Samenwerking

Foto van Delano Kenepa

Eigenaar van BIM Onderwijs

Delano Kenepa (Alphen aan den Rijn, 1987) is eerst als werktuigbouwkundige afgestudeerd aan het ROC Leiden Lammenschans en daarna als bouwkundig ingenieur aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens zijn studie op de Hogeschool Utrecht merkte hij dat er nog veel onderzocht moest worden met betrekking tot het virtueel bouwen. Op de TU/e startte hij in 2012 zijn eigen media bedrijf. Na een jaar werd het verkocht en begon Delano met BIMregister. Het doel van BIMregister is het bevorderen van de digitale revolutie in de bouw met een focus op BIM.


Delano richt zich met BIMregister specifiek op het centraliseren en verbinden van BIM gerelateerde bedrijven maar ook de kennisoverdracht tussen bedrijfsleven en onderwijs. Het bedrijf richtte zich in de loop van de jaren steeds meer op onderwijs. Vanuit dat specialisme is er vanaf 2016 naast BIMregister officieel een tweede bedrijf gestart genaamd BIM Onderwijs. Hierdoor worden leraren vanuit het mbo, hbo en wo letterlijk in verbinding gebracht met elkaar en met marktpartijen uit de bouwkolom. Vanuit BIM Onderwijs zijn er diverse onderdelen ontstaan, zoals: BIM Onderwijs Academy, BIM Onderwijsdag, BIM Studenten Battle, BIM Onderwijs Werkgroepen en BIM Onderwijs Support

Wij maken gebruik van cookies