Itannex stimuleert studenten tijdens BIM Onderwijsdag
13 oktober 2017 
1 min. leestijd

Itannex stimuleert studenten tijdens BIM Onderwijsdag

Afgelopen dinsdag was Itannex aanwezig tijdens de BIM Onderwijsdag in de Jaarbeurs in Utrecht. Een fantastisch evenement waarbij BIM-koplopers in contact traden met het onderwijs. Met ruim 500 bezoekers, bestaande uit enthousiaste studenten, docenten en bedrijven uit de bouwsector, was het een zeer geslaagde dag.

Het unieke van de BIM Onderwijsdag was dat concurrenten samenwerkten en duo presentaties verzorgden (BAM & Engie, Wavin & Geberit) en zodoende eigenlijk allemaal dezelfde boodschap verkondigden: “Wij staan samen klaar voor het onderwijs! Jullie zijn de toekomst”.Informatiemarkt

Itannex stond samen met Autodesk en Datech studenten, bedrijven en onderwijsinstellingen te woord over de vele mogelijkheden die BIM-software biedt. Naast de software ondersteunen wij scholen en onderwijsinstellingen met het verzorgen van gastcollege’s, het opstellen van lesmateriaal, het geven van BIM-trainingen en het leveren van (Smart)Revit bibliotheken. Het doel van de informatiemarkt was tevens om studenten te enthousiasmeren en stimuleren om de stap naar BIM te zetten in het bedrijfsleven.


Key-notes

Simone van Loon, BIM-adviseur bij Itannex, verzorgde een bevlogen en gepassioneerde presentatie over haar 10-jarige loopbaan bij Itannex en de reis richting BIM. Veel studenten herkenden zich in het verhaal van Simone en na afloop van haar presentaties waren er dan ook positieve reacties: “Echt oprecht enthousiasme voor BIM. Volgens mij de beste aansporing voor de studenten vandaag”, aldus Marc Verhage van Stabu.

Last but not least gaf trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk met een indrukwekkend betoog en aansprekende voorbeelden de deelnemers een kijkje in de toekomst van de technologie.


Bron: ITANNEX


Over de schrijver
De BIM Onderwijs redactie plaatst content namens de eigen organisatie en namens de partners.
Reactie plaatsen