Construsoft


Als lokale partner van Trimble Buildings ondersteunt Construsoft al ruim 20 jaar ingenieurs, aannemers en fabrikanten in de bouw, infrastructuur (GWW) en industrie met software (o.a. Tekla Structures, Vico Office, Trimble Connect en SketchUp Pro) voor 3D-CAD engineering, calculatie, planning, productie, uitvoering én BIM.  

Vele toonaangevende bedrijven werken dagelijks met de professionele BIM-software tools van Tekla om hun projecten zo succesvol en efficiënt mogelijk te realiseren. Tekla Structures biedt opleidingsinstituten en studenten de mogelijkheid om ook met de geavanceerde software aan het werk te gaan. Hierdoor leren de studenten te werken met Tekla en bereiden ze zich praktisch voor op een mooie toekomst in de bouwwereld. 

Daarnaast is Construsoft een groot voorstander van de ‘Open BIM aanpak’, een aanpak die de bouwsector de vrijheid geeft om de beste projectpartijen te kiezen. Met behulp van Trimble Connect, dat het platform-neutrale IFC-formaat ondersteunt, kunnen verschillende partijen gemakkelijk samen aan een project werken in de cloud, ongeacht de software die ze gebruiken.  

Bij onze stand op de informatiemarkt en tijdens de parallelsessie vertellen we u graag meer over de mogelijkheden!


- Stand in plattegrond

- Spreker(s) in het programma

- Klik hier om terug te gaan